Zoek
Sluit dit zoekvak.
creatieveling

Even voorstellen

Ik ben een creatieveling en mijn naam is Anoeska.

Creatief zijn zie ik als vanzelfsprekend, maar niet iedereen deelt die kijk op creativiteit. Ik upgrade mijn huis en tuin graag met mijn DIY-creaties.

Creativiteit heb je denk ik in je en wordt gestimuleerd door je omgeving. 

Hoe creatiever ik denk, hoe erger het wordt. Soms moet ik dus wel eens worden tegengehouden, omdat ik doordraaf. Bij een mooi bakje of doosje denk ik: wat kan ik hier van maken?

En natuurlijk wel met het idee dat je het ook kunt gebruiken in je tuin en home styling, om je huis gezelliger te maken met zelfgemaakte unieke decoratie en dat ook nog het liefst on the budget. Hier hou ik ook van: “hergebruik en kringloop zo nu en dan.” 

Af en toe koop ik nieuwe woondecoratie voor in huis bij mijn favoriete winkel, Xenos. Ik ga graag met de trend mee, en je kunt natuurlijk niet alles zelf creëren. De combinatie van nieuw en oud, en DIY-projecten houdt het leuk en met de affiliatie links betaalbaar, daar hoop ik tenminste op 🙂

Alle shoplinks die ik vermeld in mijn blogs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen met zowel de winkels als de aangeboden producten. De aanbevolen artikelen zijn zorgvuldig uitgekozen en voldoen echt aan mijn persoonlijke smaak, of ik heb ze zelf gekocht. Als er iets wordt aangeschaft via mijn gedeelde shoplink, ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding.

Ik ben een creatieveling, maar ook een genieter en een koffie lover. Een goed kopje koffie, voor mij is dat een beetje sterk en dan het liefst met een stukje chocolade. Hou je ook van sterke koffie? Ik geef meteen even een persoonlijke tip: Echt lekker en betaalbare koffiecups van de Hema.

Bedank me later 

 

Getrouwd en we hebben een zoon en een dochter, volwassen kinderen. Wonend  in Groningen, waar ik geboren ben in 1971. Oepsie! Maar leeftijd zegt niets. 

5 x kenmerken:

  • Sterrenbeeld
  • klein 
  • genieten
  • reizen
  • stadsfotografie

Uitgelegd:

  1. Weegschaal is mijn sterrenbeeld. Ik ben romantisch en ik wik en weeg ook altijd. Graag omring ik mezelf met harmonie en schoonheid. Echter, ik geef mezelf nooit genoeg credits hiervoor. Dit zijn kenmerken van mijn sterrenbeeld en ik kan zeggen dat dit echt klopt.
  2. Klein: ik ben ongeveer 1.63 meter lang. 
  3. Gezelligheid in mijn huis en tuin creëren hier geniet ik enorm van. Samen zijn met mijn gezin.
  4. Gek op reizen, samen met mijn man, en het liefst in Europa zodat we met de auto kunnen rondtoeren en prachtige stedentrips kunnen beleven. Natuurlijk snuif ik dan ook inspiratie op voor creatieve ideeën.
  5. Stadsfotografie: dit is een gedeelde hobby van ons samen.

Heb je vragen, wil je een samenwerking of heb je ideeën of tips? stuur mij dan even een mailtje.