Zoek
Sluit dit zoekvak.
romantische valentijn kado ideeën lees mijn blog

creatief en romantisch

Wil jij je valentijn verrassen met een romantisch Valentijns kado? Dan heb je wat creativiteit nodig.

Je bent op een creatieve blogsite beland, dus ik help je op weg en geef je hier tips.

Een romantisch kado betekent voor mij iets samen doen en een herinnering creëren. Hier geef ik een aantal leuke tips.

Een romantische wandeling, en dan bedoel ik niet zomaar een wandeling, maar een hartjeswandeling. Dit vergt enige oefening, maar in de natuur zijn altijd hartjes te vinden, mits je ze kunt zien.

Je kunt een dag eerder een route uitstippelen en dan kijken waar je hartjes ziet (in bladeren, boomstammen, gebouwen). Zo ben je voorbereid. Mocht je echt geen natuurlijke hartjes vinden, dan kun je zelf papieren hartjes ophangen in bomen en struiken, met lieve tekstjes of QR-codes om te scannen voor je Valentijn. Maak je QR-codes hier gratis . Je kunt bijvoorbeeld een foto of muziek toevoegen.

Zorg ervoor dat aan het einde van de hartjeswandeling een lunchroom of café is waar je iets warms kunt drinken of bijvoorbeeld een high tea kunt nuttigen. Neem hier even de tijd om je valentijn een tastbaar kado te geven. Heb je inspiratie nodig om zelf een valentijn kadootje te maken?Lees mijn Blog met DIY-tutorials Vergeet vooral niet om foto’s te maken tijdens jullie wandeling. gebruik dan bijvoorbeeld de insta mini van de Hema; hiermee kun je direct samen jullie foto’s in een fotoalbum plakken. Ik zwijmel al bij de gedachte; is dit niet ontzettend romantisch?

Ik vond een hele toepasselijke fotoalbum online waar je de foto’s van de hartjes wandeling in kunt verzamelen. Dit is meteen een leuke kado tip tijdens je high tea. Je kunt de foto’s dan meteen samen in het album inplakken.

Nog meer romantische Valentijns ideeën en kadotips:

  • Ga iets creatiefs doen met je valentijn, zoals elkaar schilderen of tegelijkertijd een gedicht voor elkaar schrijven. Het hoeft niet perfect te rijmen of mooi te zijn; het gaat erom samen iets te ondernemen en plezier te hebben. Bedenk bij je creatieve thema een passend Valentijnscadeautje, bijvoorbeeld een Valentijns pen.
  • Stuur je valentijn een leuke Valentijnskaart of gebruik de leuke postdoos van de Hema met de mededeling dat je valentijn klaar moet staan om een bepaalde tijd. Jij hebt stiekem een hotelovernachting geboekt met een bad, zeg niets tegen je valentijn. Ga zelf eerder naar je hotelkamer en versier je kamer met hartjes ballonnen en het bed  met hartjes confetti, vul de koelkast met lekkernijen, ook in hartjesthema, zoals wijn en chocolade. Vergeet niet je badbruisballen, gezichtsmaskers en massageolie.

Tip: Schrijf in de kaart dat je valentijn klaar moet staan rond etenstijd, omdat je valentijn dan denkt dat jullie uit eten gaan, wat je natuurlijk ook in het hotel kunt doen. Tijdens het eten vermoedt je valentijn niet wat je in petto hebt. Na het eten zal de verrassing des te groter zijn wanneer je je valentijn meeneemt naar jullie hotelkamer. Ik kan het weten, want ik heb dit zelf meegemaakt en ben toen ten huwelijk gevraagd. Dit was niet op Valentijnsdag, maar wel heel erg romantisch!

Ik hoop dat je dit blog leuk vindt en romantische  momenten gaat creëer met je valentijn .